Naast een persoonlijke ontmoeting is deze website een uitstekend middel om kennis te maken met één van de meest dynamische bouwondernemingen van Zeeland en West-Brabant.

Bouwbedrijf Krijger is een begrip. Al meer dan 275 jaar staan wij niet alleen voor kwaliteit en vakmanschap, maar vooral voor ‘vertrouwen’. Dat bewijst zich uit de diversiteit aan bouwkundige oplossingen die inmiddels zijn gerealiseerd. Utiliteitsbouw en woningbouw, waaronder winkels, kerken, kantoren, scholen, landhuizen, etc. Bouwbedrijf Krijger is een veelzijdige bouwonderneming die alle facetten van

traditioneel en modern bouwen beheerst. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, renovatie of restauratie. Elk jaar verheugen wij ons weer in een groeiend aantal opdrachtgevers. Zowel particulier, alsmede bedrijven, (semi-)overheidsinstellingen, stichtingen, verenigingen, etc.

Historie
De historie van Bouwbedrijf Krijger gaat terug tot 1726. In dit jaar begon de stichter in de stad Tholen een metselonderneming. In de loop van de volgende 275 jaar ging het bedrijf steeds over van vader op zoon. In 1826 verhuisde het bedrijf van de stad Tholen naar Poortvliet.
In 1968 werd het metselbedrijf een metsel- en timmerbedrijf. Weer 20 jaar later namen, de gebroeders G.K. en J.A. Krijger, het bedrijf over van hun vader. Per 1 januari 2012 is het familiebedrijf overgenomen door Bouwbedrijf Schrijver te ’s- Gravenpolder.
 

De continuïteit van het familiebedrijf is gewaarborgd. Kwaliteit en vertrouwen zijn twee waarden die hoog in het vaandel staan.

Bouwen in Vertrouwen

Dit is de ‘vertrouwde’ slogan die Bouwbedrijf Krijger als uitgangspunt hanteert bij alle bedrijfsactiviteiten. Wij hechten veel waarde aan de opbouw van een structurele relatie met onze opdrachtgevers. U als opdrachtgever vertrouwt uw opdracht immers graag toe aan een bedrijf dat open en helder communiceert en afspraken duidelijk vastlegt. Vanzelf stelt Bouwbedrijf Krijger alles in het werk dit vertrouwen te consolideren in een langdurige relatie. Niet voor niets is Bouwbedrijf Krijger lid van Bouwend Nederland.


Meer over Bouwbedrijf Krijger