Erkenningen

Bouwbedrijf Krijger ontvangt Graydon Award voor financieel gezond bedrijf

Bouwbedrijf Krijger heeft de Award ontvangen van Graydon. Dit betekent dat Bouwbedrijf Krijger tot de top (5%) behoort van financieel gezonde bedrijven in de bouwbranche. In tijden van financiële onzekerheid is het belangrijk te weten met wie men zaken doet, zodat bedrijven verantwoord kunnen samenwerken.
 
Hiermee kunnen we met gepaste trots aan zakenrelaties laten zien dat:
-            We financieel gezond zijn
-            Men verantwoord zaken met ons kan doen.
-            Dat er een zeer geringe kans op wanbetaling is
 
 

 

Strenge criteria
Niet iedereen ontvangt zomaar een Award. Er is een aantal strikte voorwaarden waaraan een organisatie moet voldoen, wil deze in aanmerking komen voor deze Award. Zo moet een bedrijf een positief kredietadvies krijgen en mag er een minimale kans op wanbetaling zijn. Dit oordeel is gebaseerd op een mix van factoren zoals omzetcijfers, jaarcijfers en het betaalgedrag. Informatie afkomstig uit de Graydon database, die dagelijks wordt onderhouden, zodat zakenrelaties verzekerd zijn van de meest complete en actuele gegevens. 
 
Verantwoord zakendoen
Gertjan Kaart, Algemeen Directeur bij Graydon: “Met deze Award kunnen bedrijven zich onderscheiden ten opzichte van de concurrent. De Award laat zien dat een bedrijf aan haar betalingsverplichtingen kan voldoen. Dat betekent dat zakenrelaties zonder zorgen met ze kunnen samenwerken.”