Renovatie, Onderhoud & Service

Dagelijks onderhoud
Bouwbedrijf Krijger voert voor woningcorporaties en vastgoedbeheerders dagelijk onderhoud uit aan vastgoed. Een vast team van medewerkers staat dagelijk gereed om kleinschalige reparaties en storingen te verhelpen. Door het gebruik van een geautomatiseerd systeem is het mogelijk dat bewoners van huurwoningen zelf een afspraak inplannen voor bijv. het repareren van een slot aan de voordeur. Onze vaklieden ontvangen de reparatieverzoeken rechtstreeks op hun Ipad en kunnen op deze manier snel en efficient werkzaamheden uitvoeren. 

Mutatie onderhoud woningcorporaties
Vanaf het moment dat de huur van een woning wordt opgezegd wordt er mutatieonderhoud uitgevoerd zodat een woning weer verhuurklaar wordt gemaakt. Aan de hand van een gedetailleerde checklist worden de werkzaamheden in overleg met opdrachtgever in kaart gebracht. Hiermee is de prijs, planning en kwaliteit voor iedereen inzichtelijk. 

Planmatig- of projectmatig onderhoud
Bij planmatig onderhoud kunt u denken aan het renoveren van badkamers en toilet, keukenrenovaties, kozijnrenovaties, dakrenovaties etc. Met planmatig onderhoud kunt u veel geld besparen! Achterstallig onderhoud brengt immers veel kosten met zich mee.

Service 24/7 bereikbaar
Bij storingen en calamiteiten staan wij zeven dagen per week, 24 uur per dag gereed voor onze vaste opdrachtgevers en klanten. 

Rioleringen
U kunt bij ons terecht voor aanleg en onderhoud van rioleringen. Ook voor het oplossen van verstoppingen, rioolstank, aanleg van iba-systemen (septic tank) etc.